טארטלט פקאן
אם אתם רוצים להכין פאי פקאן מושלם במרקם פריך עם מילוי פקאנים מקורמלים הגעתם למקום הנכון !
פאי אולי נשמע לכם מתכון מסובך אנו פה בכדי לשבור מיתוסים ,אם אתם רוצים להכין פאי פקאנים שיגרוף המון מחמאות
הפשילו שרוולים והתחילו להכין
זמן עבודה : 30 דקות
סה"כ זמן עבודה : 60 דקות
מרכיבים : 13
רמת קושי:בסיסי
כשרות:חלבי
מצרכים למתכון
לבצק
- 100 גרם חמאה רכה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 ביצה
- 2 כוסות קמח לבן
למלית
- 1 כוס סירופ מייפל
- 1/2 כוס סוכר חום כהה
- 100 גרם חמאה
- 50 גרם סוכר לבן
- 3 ביצים
- 300 גרם פקאן
- 1 כף שמנת מתוקה
מומלץ להגיש עם גלידה

אופן הכנה
מערבבים בקערה חמאה ואבקת סוכר , מוסיפים ביצה ,מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד
לוקחים תבנית מכניסים את הבצק שהתקבל ומהדקים עם הידיים לדפנות התבנית הרצויה לוקחים מזלג ועושים חורים בבצק ומכניסים למקפיא
ממשיכים בנתים לשלב הבא ומחממים תנור ל180 מעלות
לוקחים קערה קטנה שמים בתוכה את הסירופ מייפל , סוכר חום,שמנת ,חמאה ומערבבים
את תערובת המייפל אנו מחלקים ל2 קערות באופן שווה
לקערה מספר 1: מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים מהר בכדי שהביצים לא ייקרשו מכניסים את הפקאנים ושמים על הבצק ששמנו בהקפאה ואופים כ-30 דקות
לאחר 30 דקות מוציאים מהתנור ומפזרים פקאנים שלמים בצורה יפה
קערה מספר 2: בדיוק את אותו הדבר כמו בקערה 1 ומוזגים מעל הפאי בעדינות ומחזירים לאפייה למשך 10 דקות
מוציאים מהתנור מצננים חותכים ומגישים
המלצה:להגיש עם כדור גלידה
